Харків отримав генератори: де встановлять обладнання

Генератори отримають деякі комунальні підприємства Харкова

Місто Харків отримало від уряду Грузії вісім генераторів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Автономні джерела живлення передали 4 січня у Києві за участю Посольства Грузії в Україні за дорученням Міністерства закордонних справ Грузії на чолі з міністром Іллею Дарчіашвілі.

У четвер, 5 січня, заступник міського голови з питань інфраструктури міста Євгеній Водовозов повідомив, що Харкову передали чотири автономних джерела живлення потужністю 93 кВт, два - по 100 кВт, один - 400 кВт та ще одне джерело живлення потужністю 600 кВт.

Два генератори отримає КП "Харківводоканал", а шість генераторів передадуть у КП “Харківські теплові мережі”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у магазинах електротехніки та інструментів у Харкові можна придбати різноманітну техніку для обігріву приміщень. На полицях магазинів широкий вибір обігрівачів: електричні конвектори, масляні обігрівачі, теплові панелі, тепловентилятори та ін. Вартість техніки залежить від типу обігрівача, потужності, матеріалу, площі обігріву тощо.  У міській раді розповіли про товари, які мають великий попит. Тепловентилятори - це бюджетні легкі пристрої невеликого розміру. Їх можна розмістити на підлозі або на столі. Такі прилади здатні обігріти невеликі приміщення. Коштують у середньому від 500 до 1300 грн. 

Масляні обігрівачі нагріваються до заданої температури, а потім поступово віддають тепло. Продовжують деякий час обігрівати приміщення, навіть якщо пристрій вимкнено. Час нагріву повітря в приміщенні залежить від кількості секцій в обігрівача - чим їх більше, тим швидше стане тепло. Ціни на такі обігрівачі варіюються від 2000 до 5000 грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися