В одній з громад на Харківщині відновлюють рух автобусів між населеними пунктами

Балаклія отримала автобус від благодійників

У Балаклійській громаді відновлюють роботу міського пасажирського транспорту та пасажирські перевезення між населеними пунктами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації. 

Так, з 6 січня у Балаклійській громаді почав курсувати новий спеціальний автобусний маршрут “Бакалія - Мілова”. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щоп'ятниці. Вартість проїзду “Бакалія - Мілова” - 30 грн.

picture

А з 5 січня розпочав рух міський автобус. Новий маршрут руху - Лікарня - Балаклія - Вербівка (через сел. Нафтовиків). Автобус громада отримала за ініціативи Харківської обласної ради, допомоги головного рабина України Моше Реувен Асман і благодійної організації Anavetka help Centre. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові заборонили рух транспорту по вул. Зубарєва, в районі будинку №57. Введені обмеження діятимуть до 31 січня 2023 року. У Департаменті інфраструктури повідомили, що введені обмеження пов'язані з необхідністю проведення аварійно-відновлювальних робіт на каналізаційній мережі в районі будинку №57 по вул. Зубарєва. У міській раді повідомили, що об’їзд закритої ділянки організовано через місцевий проїзд. А в період припинення електропостачання у Харкові будуть діяти 34 тимчасові автобусні маршрути. Їх будуть вводити під час вимушеної зупинки наземного електротранспорту та метрополітену. У Департаменті інфраструктури розповіли, що ці маршрути будуть курсувати поблизу станцій метрополітену (пункти обігріву), магазинів, ринків, лікарень та ін.




Джерело: https://t.me/balakleyamer
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися