Поліція відвідала сім'ю в одному з районів Харкова: причина

Працівники поліції відвідали сім’ю в Новобаварському районі

Харківські поліцейські відвідали родину, в якій виховується троє дітей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Напередодні різдвяних свят працівники поліції відвідали сім’ю в Новобаварському районі. Жінка самостійно виховує трьох дітей – 10 та 11-річних хлопців та 6-річну дівчинку.

Під час візиту інспектори ювенальної превенції з'ясували потреби родини та привезли харчові продукти, солодощі, дитячі іграшки та одяг.

Правоохоронці висловили впевненість, що жодна дитина у свята не повинна залишатися без уваги, подарунків і теплих слів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що перед настанням холодів спеціалісти служб у справах дітей та працівники ДСНС обстежують умови проживання деяких сімей. Перевіряють умови проживання дітей, які знаходяться у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування. Зокрема, такі заходи провели у Холодногірському районі. Особливу увагу під час відвідування дітей за місцем проживання фахівці приділяли питанням підготовки помешкань до морозної погоди. Також проводили перевірку безпечності засобів опалення для запобігання пожежам.

Працівники ДСНС провели бесіди щодо:

  • особливостей експлуатації опалювальних приладів,

  • правил поводження при виявленні вибухонебезпечних предметів,

  • правил поводження під час повітряних тривог.

А на Закарпатті почав діяти зимовий табір “За світло те, що темряву здолало!”. До участі у таборі запрошувалися діти з Харкова та Харківської області, а також діти військовослужбовців, ветеранів АТО та волонтерів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися