Яку допомогу надають деяким харків'янам в одному з районів міста

У Немишлянському районі соціальну допомогу вдома отримують 792 людини

Деяким жителям Харкова надають адресну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, у Немишлянському районі послуги відділення соціальної допомоги вдома територіального центру надання соціальних послуг отримують 792 людини. Така допомога дозволяє покращити якість життя одиноких людей похилого віку та осіб з інвалідністю, які не здатні самі себе обслуговувати.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові продовжують надавати містянам різноманітну допомогу. У місті продовжують працювати пункти видачі гарячого харчування. Їх розгорнули при школах з 1 грудня. За словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, щодня отримують безплатне гаряче харчування близько 20 тис. жителів міста. Допомогу надають першочергово самотнім людям похилого віку, малозабезпеченим громадянам та тимчасово переміщеним особам. Харчування можна отримати з понеділка по суботу, але потрібно мати власний посуд. Працюють пункти видачі харчування з 11:00 до 14:00. Працюватимуть пункти видачі гарячого харчування до кінця зими. Загалом у Харкові працює 35 пунктів видачі гарячого харчування у всіх районах міста. 

Отримують харків'яни й іншу допомогу - у житлових будинках Холодногірського району, які постраждалих від ворожих обстрілів, завершили встановлювати пластикові вікна. Роботи проводили за сприяння Харківського міського голови Ігоря Терехова. Зокрема, спеціалісти КП “Харківспецбуд” вже провели такі роботи по вул. Полтавський Шлях та почали ремонт відкосів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися