У Харкові в деяких будинках встановили вікна: хто отримав допомогу (ФОТО)

Ремонтні роботи вже провели по вул. Полтавський Шлях

У житлових будинках Холодногірського району, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів, завершується встановлення пластикових віконних блоків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Роботи проводили за сприяння Харківського міського голови Ігоря Терехова. Зокрема, спеціалісти КП “Харківспецбуд” вже провели такі роботи по вул. Полтавський Шлях та почали ремонт відкосів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові триває відновлення об'єктів, які були пошкоджені у результаті ворожих обстрілів. У житловому масиві Кулиничі, який знаходиться у Немишлянському районі, тривають ремонтні роботи у житлових багатоквартирних будинках. У міській раді повідомили, що фахівці КП "Харківспецбуд" в одному з будинків по вул. Ювілейній  заливають плити перекриття між першим та другим поверхами. 

В іншому будинку,  по вул. Грищенка, спеціалісти ТОВ  "РД Сервіс" вже завершили монтаж  металевих конструкцій  для заливки плит перекриття та наразі займаються  відновленням фасадної стіни  5-го поверху.

В Основ'янському районі завершено ремонт майже 500 кв. м покрівлі будинку на пл. Павлівській, який постраждав внаслідок ворожих обстрілів. Роботи виконали майстри КП "Харківспецбуд".

А наприкінці грудня 2022 року громади Куп‘янського району для відновлення осель почали отримувати віконні блоки. Перший заступник голови Куп‘янської РДА Андрій Канашевич розповів, що загальна кількість вікон складає 3457 кв.м. Вони будуть вони спрямовуватися в першу чергу для закладів охорони здоров’я, дошкільної та середньої освіти, а також приватного сектору, де залишаються проживати мешканці населених пунктів.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися