Жителі громади на Харківщині отримали понад 1000 продуктових наборів (ФОТО)

Містяни отримали 1375 продуктових наборів

У вівторок, 10 січня, жителям міста Балаклія роздавали гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації.

Містяни отримали 1375 продуктових наборів за сприянням Громадської організації “Я врятований”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 11 січня у Дергачах змінять правила видачі гуманітарної допомоги. “З перших днів війни ми намагалися забезпечувати гуманітарною допомогою усіх мешканців міста. Однак, час вносить свої корективи, все більше людей повертаються до Дергачів, працевлаштовуються, а наші ресурсу при цьому залишаються обмеженими”, - зазначили у міській раді.  Так, продуктові набори будуть видавати виключно наступним категоріям осіб, які фактично проживають на території громади. Допомогу можуть отримати:

  • самотні люди похилого віку;

  • особи з обмеженими фізичними можливостями (інвалідам І, ІІ, ІІІ груп);

  • багатодітні родини;

  • внутрішньо переміщені особи;

  • безробітні особи (за наявності довідки з Центра зайнятості);

  • родичі першої лінії діючих військовослужбовців Сил оборони України, якщо вони (родичі) фактично проживають на території громади.

Щоб отримати допомоги, при собі потрібно обов'язково мати оригінали підтверджуючих документів. Отримати додаткову інформацію можна за телефоном Дергачівської міської ради: +38 (067) 807-28-67 (з понеділка по суботу з 8:00 до 16:00).

А напередодні свят, 26 та 27 грудня, жителі смт Печеніги отримали 1170 продуктових наборів. Гуманітарну допомогу отримали люди віком від 60 років. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися