Кому видають гуманітарну допомогу у Харкові (ФОТО)

Продуктові набори отримали працівники КП “Муніципальна компанія поводження з відходами”

У Харкові працівники комунальної сфери отримують продуктові набори. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Гуманітарна допомога надається завдяки ініціативі, яку започаткував Харківський міський голова Ігор Терехов.

У середу, 11 січня, за сприяння громадської організації “Я врятований” партію гуманітарної допомоги передали працівникам КП “Муніципальна компанія поводження з відходами”.

За словами директора Департаменту по роботі з громадськими об'єднаннями Нікіти Стєріна, такою підтримкою, у першу чергу, міська влада висловлює подяку за щоденну роботу комунальників.

“Благоустрій та забезпечення життєдіяльності міста безпосередньо залежить від різних комунальних підприємств, і те, що місто живе і функціонує, як і раніше, це насамперед заслуга наших комунальників”, - підкреслив Нікіта Стєрін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 10 січня, працівники КП “Харківводоканал” отримали перші 900 продуктових наборів. Гуманітарну допомогу працівникам комунального підприємства передали за ініціативою Харківського міського голови Ігоря Терехова та за підтримки громадської організації “Я врятований”. За словами директора Департаменту по роботі з громадськими об'єднаннями Нікіти Стєріна, мета ініціативи - підтримати працівників комунальної сфери міста Харкова. 

Раніше продуктові набори отримали працівники КП “Харківські теплові мережі”. Продукти комунальникам почали передавати з 20 грудня 2022 року.



Джерело: https://t.me/citykharkivua

Любовь

18 січня 2023, 12:38

Бабушка 90лет нуждается в помощи продукты питания,лекарства,средства гигиены г.Харьков,тел.для связи 0984183839,Спасибо,Мирного Неба!

Аксенова Светлана Александровна

17 січня 2023, 21:58

Бабушка 83года очень нуждается в помощи продуктами питания г.Харьков тел.0936974184 Спасибо Мирного неба над головой

Аксенова Светлана Александровна

17 січня 2023, 21:56

Бабушка 83года очень нуждается в помощи продуктами питания г.Харьков тел.0936974184 Спасибо Мирного неба

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися