Яким обладнанням забезпечили пункт незламності в одному з районів Харкова (ФОТО)

До пункту незламності передали інвалідні візки та медичні розхідні матеріали

Благодійна організація CF "True Help" допомогла з облаштуванням одного з "пунктів незламності" Слобідського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Благодійники передали генератор, резервуар для води на два поверхи, теплі речі, інвалідні візки та медичні розхідні матеріали.

У районній адміністрації наголосили, що надання допомоги - це безсумнівно великий внесок в щиру підтримку найуразливіших верств населення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на випадок довготривалих обмежень електропостачання та припинення теплопостачання у Балаклії розгорнули 3 пункти незламності. У місті проживає близько 16 тисяч людей. Пункти оснастили усім необхідним – зробили запаси питної води, харчових продуктів, забезпечили містян можливістю зарядити мобільні пристрої. Один з таких пунктів облаштували в спорткомплексі “Вимпел”. На випадок екстрених ситуацій, тут можна зігрітися, зарядити телефони, вийти на зв’язок з рідними. Також тут фахівці можуть надати необхідну медичну допомогу, містяни можуть переночувати чи прийняти душ. Адміністрація закладу облаштувала також спальні місця на кілька сотень людей. У спорткомплексі забезпечено по 12 душових кабінок для чоловіків та жінок. Працюють санвузли. Директор спорткомплексу Ростислав Кравчук розповів, що все працюватиме і при тривалому відключенні світла - спорткомплекс забезпечили потужними генераторами.

Сам басейн у “Вимпел” наповнили водою. Її будуть використовувати за потреби як технічну. Місткість басейну – 850 кубічних метрів.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися