У Харкові працівники ще одного компідприємства отримали продукти (ФОТО)

Працівники комбінату забезпечують діяльність пунктів видачі гарячого харчування у місті Харкові

Комунальне підприємство “Комбінат дитячого харчування” за сприяння громадської організації “Я врятований” отримало 12 січня чергову партію гуманітарної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міськраді нагадали, що підтримка працівників комунальних підприємств проводиться за ініціативою міського голови Ігоря Терехова. Своєю чергою працівники комбінату забезпечують діяльність пунктів видачі гарячого харчування у місті Харкові.

У Харкові продуктові набори також видавали працівникам КП “Харківські теплові мережі”, КП “Харківводоканал”, КП “Муніципальна компанія поводження з відходами”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що близько 20 тисяч жителів міста щодня безплатно отримують гарячу їжу у пунктах харчування. У Харківській міській раді нагадали, що у місті з 1 грудня почали працювати пункти видачі гарячого харчування. Пункти облаштували у харківських школах. Першочергово гарячі обіди можуть отримати самотні люди похилого віку, малозабезпечені громадяни та тимчасово переміщені особи.

Так, в Основ‘янському районі працюють три пункти видачі гарячого харчування. Видача гарячих обідів була організована за дорученням Харківського міського голови Ігоря Терехова. Щодня кухарі готують і видають понад 1,5 тис. комплексних гарячих обідів. Пункти видачі гарячого харчування оснащені генераторами для підзарядки гаджетів і трьома дров'яними пічками: двома - для обігріву приміщення, третьою - для приготування їжі.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися