Харків'ян попередили про загрозу відключення води

Жителям Харкова радять мати запас води у разі виникнення екстрених ситуацій

У Харкові спеціалісти повністю відновили водопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У міськраді зазначили, що КП "Харківводоканал" завершило роботи з відновлення водопостачання у всіх районах міста.

На підприємстві підтвердили, що  після відновлення стабільної подачі електроенергії всі водопровідні насосні станції працюють у заданому режимі. Станом на 10:00 водопостачання абонентів відбувається безперебійно, в повному обсязі.

“Під час відключення електроенергії знову можливі обмеження та припинення водопостачання. Тому ще раз переконливо нагадуємо про необхідність завжди мати запас води у разі виникнення екстрених ситуацій”, - зазначили на підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на ранок 15 січня електропостачання відновили майже всім споживачам у Харкові та області.  "Основна частина споживачів Харкова та області була заживлена до першої години ночі. Відновлення споживання розпочалося ще з вечора. Зі світлом майже всі, є точкові відключення, які усунемо найближчим часом, їх зовсім небагато ", — написала речниця АТ “Харківобленерго” Марина Шевченко. Також Марина Шевченко повідомила, що з 02:30 в регіоні діють графіки аварійних відключень. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що станом на 8:30 заживлено 100% споживачів Харкова та області, які були відключені внаслідок обстрілів. Також повідомлялося, що повністю відновлено рух лініями Харківського метрополітену. 




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися