У яких деокупованих громадах Харківської області відновили роботу ЦНАПів

Відновлені ЦНАПи Харківщини своєчасно отримують матеріально-технічне й кадрове забезпечення

У деокупованих громадах Харківської області відновили роботу 12 з 27 точок доступу до адміністративних послуг. З них відновили роботу 10 ЦНАПів та забезпечили діяльність двох віддалених робочих місць. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Заступник начальника ХОВА Роман Семенуха розповів, що протягом останніх двох тижнів було відновлено роботу ЦНАПів у селищах Великий Бурлук та Шевченкове Куп’янського району, а також у селі Бугаївка Куньєвської територіальної громади Ізюмського району.

Представник ХОВА зазначив, що відновлені ЦНАПи Харківщини своєчасно отримують матеріально-технічне й кадрове забезпечення завдяки співпраці з Мінцифри та міжнародними партнерами.

У 13 громад області передали 22 ноутбуки та 13 принтерів/сканерів на суму понад 29 тисяч євро. Техніку отримали наступні громади:

  • Балаклійська, Ізюмська, Куньєвська, Барвінківська, Борівська — Ізюмського району; 

  • Куп’янська, Петропавлівська та Шевченківська — Куп’янського району; 

  • Дергачівська, Вільхівська, Циркунівська та Липецька — Харківського району;

  • Малинівська — Чугуївського району.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова підбили підсумки роботи у 2022 році. У 2022 році у ЦНАП почали надавати додаткові послуги, необхідність у яких викликана збройною російської агресією. Жителі Харкова можуть скористатися наступними послугами: “Прийом заяв на пошкоджене майно”, “Прийом повідомлення від власників житла про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися