У середу у Харкові громадський транспорт працюватиме зі змінами

Обмеження руху громадського транспорту вводять через ремонт трамвайної колії

У середу у Харкові трамвай №8 тимчасово змінить маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Рух трамваїв буде заборонений з 9:30 до 15:00 18 січня на деяких ділянках. Йдеться про пр. Героїв Сталінграда, ділянку від розворотного кола "вул. Одеська" до вул. Морозова, та вул. Морозова, ділянку від пр. Героїв Сталінграда до вул. Мухачова, У Департаменті інфраструктури розповіли, що обмеження пов’язані з ремонтом трамвайної колії. 

У вказаний час трамвай №8 курсуватиме так: розворотне коло "вул. Мухачова" – вул. Морозова – вул. Плеханівська – вул. Молочна – пл. Захисників України – пр. Героїв Харкова – вул. Академіка Павлова – пров. Салтівський – Салтівське шосе – розворотне коло “602 мікрорайон”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові з Холодної Гори запустили ще один автобусний маршрут. Автобусний маршрут №22е почав працювати з середи, 11 січня. Маршрут руху - ст. м. “Холодна Гора” - вул. Радіотехнічна. Запуск маршруту пов’язаний з необхідністю забезпечити пасажирські перевезення мешканців району Баварії та сел. Пилипівка.

А у Балаклійській громаді відновлюють роботу міського пасажирського транспорту та пасажирські перевезення між населеними пунктами. Так, з 6 січня у Балаклійській громаді почав курсувати новий спеціальний автобусний маршрут “Бакалія - Мілова”. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щоп'ятниці. Вартість проїзду “Бакалія - Мілова” - 30 грн. А з 5 січня розпочав рух міський автобус.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися