В одній з громад Харківщини триває реєстрація на отримання грошової допомоги

Виплати нараховуватимуть тим сім'ям, які не отримували грошової допомоги від інших міжнародних організацій

В управлінні соціального захисту населення Балаклійської міської ради триває реєстрація щодо надання грошової допомоги сім’ям з дітьми у розмірі 2220 грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Виплати нараховуються на кожну особу (до 5 осіб) протягом 3 місяців. Програма діє за підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми ООН.

Отримати допомогу можуть сім'ї з дітьми, яких виховує один з батьків (батько чи мати). Виплати нараховуватимуть тим сім'ям, які не отримували грошової допомоги від інших міжнародних організацій, а саме:

  • отримувачі допомоги одинокої матері та вдови/вдівці;

  • одинока мати (є статус, ст. 135 Сімейного Кодексу України) та ті матері, які не отримують допомоги від держави;

  • отримувачі допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів (є довідка про несплату аліментів).

Щоб отримати грошову допомогу, потрібно звернутися до Управління соціального захисту населення Балаклійської міської ради за місцем перебування на обліку або проживання в м. Балаклія. Потрібно підготувати особисті документи (паспорт, ідентифікаційний код, і бажано, активний телефон) та документи всіх неповнолітніх дітей (документ, що підтверджує особу та прописку, ідентифікаційні коди всіх неповнолітніх дітей). Одинокі матері, які не отримують допомогу, а також вдови/вдівці повинні підтвердити статус відповідними документами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Індустріальному районі Харкова у січні допомогу ВПО нарахували 8042 особам на суму 23,5 млн грн.




Женя

22 січня 2023, 18:08

Хочу получить гуманитарную помощь

Женя

22 січня 2023, 18:07

Инвалид 1-й группы

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися