Як харків'янам допомагають підготуватися до холодів (ФОТО)

Першочергово лісоматеріалами забезпечують домоволодіння, які мають лише пічне опалення

Жителі Харкова продовжують отримувати паливну деревину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, у Новобаварському районі мешканці пільгових категорій отримали по 3,6 куб. м дров у рамках міської програми з забезпечення населення безоплатною паливною деревиною.

А на початку січня жителі приватного сектору Слобідського району отримали паливну деревину. Першочергово лісоматеріалами забезпечують домоволодіння, які мають лише пічне опалення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що загалом жителям Харківської області видали понад 40 тисяч кубометрів дров. Кабінет міністрів України виділив понад 66 млн грн та 20 млн грн додаткової субвенції на забезпечення жителів Харківської області паливною деревиною. Кошти на придбання дров розподілили між 55 територіальними громадами області, відповідно до кількості отриманих запитів від жителів.  Заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов розповів, що вдалося придбати 40,9 тисячі кубічних метрів деревини паливної. Наразі всю паливну деревину розподілені між жителями Харківщини.

Євген Іванов зауважив, що головним завданням було забезпечити населення дровами до настання сильних морозів. “Це питання було і залишається на контролі обласної військової адміністрації. Для нас важливо, щоб люди були забезпечені усім необхідним, особливо на деокупованих територіях регіону”, - наголосив чиновник.

До того ж “Укрзалізниця” передала Харківській області близько 500 кубічних метрів деревини для опалення. Цей резерв наразі у процесі розподілення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися