У Харківській області з 19 січня видаватимуть продукти: хто може отримати допомогу

На одну родину розрахований один продуктовий набір - 5 літрів олії та 1,5 кг рису

З 19 січня у Лозівській громаді будуть видавати гуманітарну допомогу у вигляді харчових продуктів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради. 

Продуктові набори зможуть отримати особливо вразливі категорії громадян:

  • особи з інвалідністю І та ІІ групи;

  • одинокі матері, які виховують дітей до 18 років;

  • родини загиблих військовослужбовців (2014- 2023 рр.)

На одну родину розрахований один продуктовий набір - 5 літрів олії та 1,5 кг рису.

Пункт видачі працюватиме у ліцеї №1 з 9:00 до 14:00.

Щоб отримати гуманітарну допомогу, необхідно мати оригінали документів та пакети для рису.

“Мешканці сіл та селище Лозівської громади також можуть звертатися за допомогою до своїх старостинських округів. Там планують почати видачу з 23 січня”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вівторок, 10 січня, жителям міста Балаклія роздавали гуманітарну допомогу. Містяни отримали 1375 продуктових наборів за сприянням Громадської організації “Я врятований”.

Також жителям Харківської області видали понад 40 тисяч кубометрів дров. Кабінет міністрів України виділив понад 66 млн грн та 20 млн грн додаткової субвенції на забезпечення жителів Харківської області паливною деревиною. Кошти на придбання дров розподілили між 55 територіальними громадами області, відповідно до кількості отриманих запитів від жителів. Заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов розповів, що вдалося придбати 40,9 тисячі кубічних метрів деревини паливної. Наразі всю паливну деревину розподілили між жителями Харківщини.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися