У Харкові трапилася серйозна аварія: подробиці

У Харкові ліквідовують 13 позаштатних ситуацій, які сталися на водоводах міста

У Холодногірському районі Харкова ремонтні бригади Комплексу “Харківводопостачання” ліквідують серйозну аварію, що сталася на магістралі 300 мм по пров. 1-му Золочівському. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. Загалом 19 січня фахівці взяли в роботу 13 позаштатних ситуацій, які сталися на водоводах міста.

Після виявлення пошкодження спеціалісти вирішили замінити ділянку магістралі, адже ремонту вона не підлягає. “Роботи йдуть за графіком, і після їх завершення територію впорядкуємо”, - поінформував начальник районної служби Олександр Сірко.

У середу, 18 січня, спеціалісти оперативно ліквідували 12 пошкоджень на трубопроводах і впорядкували 10 оглядових колодязів. Масштабні ремонти на магістралях виконали у Шевченківському, Основ'янському, Новобаварському та Немишлянському районах.

Також щодня спеціалісти лабораторії санітарно-епідеміологічного контролю проводять дослідження якості води. Вони підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків'ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

У компанії вчергове звернулися до споживачів з проханням докладніше повідомляти про виток води. Нагадали, що потрібно вказувати місце, точну адресу і надавати номер телефону заявника для уточнення. Інформацію щодо аварій можна повідомити за телефоном 15-33.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 10 січня у Немишлянському районі фахівці виконали комплексні роботи на водоводі діаметром 1400 мм на вул. Павла Скоропадського.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися