Як у Харкові записатися в електронну чергу в ЦНАП

У випадку скасування заявником свого запису наявність вільних місць може змінюватися впродовж дня

У Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова розповіли про правила запису до електронної черги.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У ЦНАПі нагадали, що доступ на попередній запис відкривається автоматично кожного наступного дня щодоби, починаючи з 8:00, але з урахуванням робочих днів.  

Також у випадку скасування заявником свого запису наявність вільних місць може змінюватися впродовж дня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що моніторять працівники ЦНАПу у Харкові. Перші дні прийому з моменту відновлення паспортних послуг виявили, що 30% заявників звернулися до ЦНАПів у Харкові з неповним переліком необхідних документів або взагалі не прийшли. У ЦНАПі повідомили, що кожного дня проводять моніторинг попереднього запису на прийом в електронній черзі. “Друзі, нам дуже важливо, щоб ви отримували якісні послуги”, - зазначили у ЦНАПі. Тому у Центрі порадили громадянам:  

  • перед відвідуванням ознайомитися з відповідною інформацією за посиланням http://surl.li/egsct

  • скасувати свій запис заздалегідь, якщо з певних причин немає можливості відвідати ЦНАП м.Харкова у заброньований раніше час. Це дозволить іншому відвідувачу зареєструватися та отримати у ЦНАП необхідну послугу.  

У Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова підбили підсумки роботи у 2022 році. Минулого року у ЦНАП почали надавати додаткові послуги, необхідність у яких викликана збройною російської агресією. Серед них - “прийом заяв на пошкоджене майно” та “прийом повідомлення від власників житла про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб”.




Джерело: https://t.me/citykharkivua

Марія

23 квітня 2023, 13:15

Вже майже місяць не можу записатись до електронної черги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися