В одній з громад на Харківщині модернізують теплові мережі: що відомо

Через повномасштабне вторгнення російських військових роботи на об’єктах не могли розпочати у раніше заплановані строки

У Лозовій почали проводити реконструкцію тепломереж - підрядники виконують роботи на теплорозподільному пункті  (ТРП) №10. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради. 

Це перший об’єкт за проєктом модернізації теплових мереж Лозової. Там наразі тривають геологічні вишукування.

У КП “Теплоенерго” розповіли, що воєнний стан змінив плани та темпи модернізації теплових мереж. Через повномасштабне вторгнення російських військових роботи на об’єктах не могли розпочати у раніше заплановані строки. В цей час більше пропрацювали проєкт.

За проєктом модернізації Центральну котельню по вулиці Свободи мають замінити на менші та економніші. Проєкт передбачає кілька етапів реалізації:

- виведення з експлуатації котельні на Свободи;

- реконструкція котельні на 6 м-ні;

- будівництво 2 котелень на 4 та 3 мікрорайонах;

- будівництво 3 невеликих модульних котелень: вул. Південна, 12-а, вул. Свободи, 2-в і Свободи, 38-а;

- будівництво нових розподільчих газопроводів до котелень;

- будівництво водопроводу подачі підживлювальної води.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “Харківські теплові мережі” оприлюднило інформацію про діяльність у 2022 році. Минулого року ворожими обстрілами було пошкоджено понад 100 об'єктів “ХТМ”. У “Тепломережах” розповіли, що замінили майже вдвічі більше магістральних мереж, ніж позаминулого року (у 2021 році - 100 км). До того ж у “ХТМ” розповіли, що крім ремонтів виконують ізоляцію внутрішньобудинкових систем, щоб довше зберігати тепло в трубах. А старі металеві внутрішньоквартальні мережі замінюють на пластикові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися