Харків'янам не вистачає громадського транспорту: деталі

Харків'яни розповіли про необхідність відновлення маршрутів громадського транспорту

Жителі Харкова зареєстрували електронні звернення до Харківської міської ради з проханням відновити деякі маршрути громадського транспорту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на петиції, розміщені на сайті електронних звернень. 

Так, автор Віктор Васильович Верпека просить відновити тролейбусний маршрут №14. Він пояснив, що в метро величезний інтервал руху, а багато пасажирів їде до Армійської, Масельского, Індустріальної. “Прохання повернути тролейбусний маршрут №14 від метро "Захисників України" до кола "12 квітня". Маршрут дуже зручний, порожнім їздити не буде”, - впевнений автор петиції. 

Підтримати пропозицію можна за посиланням. Голосування триватиме ще 63 дні.

А автор звернення Марія Геннадіївна Клейман просить відновити маршрут 215є. Вона подякувала владі міста за відновлення маршрутних автобусів, від яких відмовилися приватні перевізники, автобуси стають муніципальними, зручними та комфортними. Автор петиції просить відновити маршрутний автобус №215.

Підтримати звернення можна за посиланням. Збір голосів триватиме ще 75 днів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з Холодної Гори запускають ще один автобусний маршрут. Автобусний маршрут №22е почне працювати з середи, 11 січня. Маршрут руху - ст. м. “Холодна Гора” - вул. Радіотехнічна. У Департаменті інфраструктури розповіли, що запуск маршруту пов’язаний з необхідністю забезпечити пасажирські перевезення мешканців району Баварії та сел. Пилипівка.

А в понеділок, 9 січня, поновив роботу тролейбус №27, який курсує від пр. Дзюби до вул. Новий Побут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися