Гості Харкова перевірили роботу ЦНАПу та пунктів реєстрації на отримання грошової допомоги ФОТО)

Філіппо Гранді особисто поспілкувався з мешканцями, які потребують допомоги, та висловив їм свою підтримку

У вівторок, 24 січня, делегація на чолі з Верховним комісаром ООН у справах біженців Філіппо Гранді відвідала Центр надання адміністративних послуг м. Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Почесних гостей зустріли перший заступник Харківського міського голови Олександр Новак та директор Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Вікторія Китайгородська.  

Під час візиту делегація ознайомилася з роботою ЦНАП та пунктів реєстрації благодійного фонду “Право на захист” на отримання грошової допомоги.

У ЦНАПі повідомили, що Філіппо Гранді особисто поспілкувався з мешканцями, які потребують допомоги, та висловив їм свою підтримку. Також почесний гість високо оцінив прагнення міської влади об’єднати зусилля задля  допомоги постраждалим внаслідок бойових дій.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова при візиті до ЦНАПу та його територіальних підрозділів можуть використовувати електронні документи для посвідчення особи. “Використовуйте електронні версії ID-картки та закордонного паспорта у мобільному застосунку “Дія””, - наголосили у Центрі надання адмінпослуг. Жителям Харкова нагадали, що в ЦНАП м. Харкова задля підтвердження особи та перевірки даних достатньо пред’явити адміністратору Е-паспорт у мобільному додатку “Дія”.

Також у Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова розповіли про правила запису до електронної черги. У ЦНАПі нагадали, що доступ на попередній запис відкривається автоматично кожного наступного дня щодоби, починаючи з 8:00, але з урахуванням робочих днів.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися