Які документи приймають у ЦНАПі Харкова

У ЦНАПі Харкова містяни можуть використовувати електронні документи

Жителі Харкова  при візиті до ЦНАПу та його територіальних підрозділів можуть використовувати електронні документи для посвідчення особи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру надання адміністративних послуг. 

“Використовуйте електронні версії ID-картки та закордонного паспорта у мобільному застосунку “Дія””, - наголосили у Центрі надання адмінпослуг.  

Жителям Харкова нагадали, що в ЦНАП м. Харкова задля підтвердження особи та перевірки даних достатньо пред’явити адміністратору Е-паспорт у мобільному додатку “Дія””.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова розповіли про правила запису до електронної черги. У ЦНАПі нагадали, що доступ на попередній запис відкривається автоматично кожного наступного дня щодоби, починаючи з 8:00, але з урахуванням робочих днів.   Також у випадку скасування заявником свого запису наявність вільних місць може змінюватися впродовж дня.

Також у ЦНАПі проводять моніторинг відвідування центрів та розповіли про результати. Так, перші дні прийому з моменту відновлення паспортних послуг виявили, що 30% заявників звернулися до ЦНАПів у Харкові з неповним переліком необхідних документів або взагалі не прийшли. У ЦНАПі повідомили, що кожного дня проводять моніторинг попереднього запису на прийом в електронній черзі. Тому у Центрі порадили громадянам:

- перед відвідуванням ознайомитися з відповідною інформацією за посиланням http://surl.li/egsct,

- скасувати свій запис заздалегідь, якщо з певних причин немає можливості відвідати ЦНАП м.Харкова у заброньований раніше час. Це дозволить іншому відвідувачу зареєструватися та отримати у ЦНАП необхідну послугу. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися