Кому видають металопластикові вікна в Харківській області (ФОТО)

Програму заміни вікон реалізовують у багатоквартирних та приватних будинках, які постраждали від ворожих атак

У місті Ізюм розпочалась реалізація програми заміни вікон у будинках, які постраждали під час агресії з боку РФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

Відповідно до умов програми заміну вікон виконують не тільки в багатоквартирних будинках, а у приватному секторі. Надання відповідної допомоги власникам приватних будинків стала можлива завдяки співпраці Ізюмської міської влади з Харківською обласною військовою адміністрацією.

Першим етапом стало надання 200 одиниць металопластикових вікон для пільгових категорій містян. Наразі КП "Благоустрій м. Ізюм" виконує адресну доставку нових вікон.

Реалізацію наступного етапу програми планується продовжити у другому кварталі 2023 року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Балаклійська громада отримала гуманітарний вантаж для потреб жителів. До територіального центру соціального обслуговування населення Балаклійської міськради передали швейну машинку, 2 комп'ютери, перукарську машинку, пристосування для людей з інвалідністю. Також для потреб жителів Балаклійської громади передали міський автобус, який найближчим часом стане на маршрут. Громада отримала гуманітарну допомогу за ініціативи Харківської обласної ради та допомоги головного рабина України Моше Реувен Асман і благодійної організації Anatevka help Centre. “Щиро дякуємо усім, хто своєю допомогою та підтримкою наближає Україну до перемоги”, - наголосили у міській раді.  А жителям Харківської області видали понад 40 тисяч кубометрів дров.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися