У Харківській області перевіряють місця тимчасового перебування ВПО: деталі

Фахівці встановлюють проблемні питання, зокрема, пов’язані з наявністю опалення в зимовий період 2022-2023

Спеціалісти Держпродспоживслужби проводять збір інформації для забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя людей, які мешкають у місцях тимчасового перебування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області.

Так, фахівці встановлюють проблемні питання, зокрема, пов’язані з наявністю опалення в зимовий період 2022-2023, та постійно взаємодіють з органами місцевого самоврядування щодо їх вирішення.

Спеціалісти провели збір інформації в ДП “Клінічний санаторій “Курорт Березівські мінеральні води” ПрАТ “Укрпрофоздоровниця” про:

  • дотримання вимог стосовно водопостачання, водовідведення,

  • проведення комплексу профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання занесенню, виникнення та поширення серед людей інфекційних захворювань тощо.

Місцева влада та керівництво закладу вживають необхідні заходи, щоб у місцях тимчасового перебування людей було тепло та виконувалися всі протиепідемічні заходи. На даний час співпраця дозволила уникнути епідемічних ускладнень серед мешканців місць тимчасового перебування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у гуртожитку, розташованому в Основ'янському районі, тимчасово проживають 204 переселенці з Харкова та Харківської області, серед  яких 18 дітей. Внутрішні переселенці можуть скористатися приміщеннями, облаштованими для приготування їжі, прання білизни та відпочинку. Для маленьких мешканців облаштовано кімнату для занять та ігор. Щодня вимушені переселенці отримують гаряче харчування, за необхідності ВПО можуть отримати теплі речі та іншу гуманітарну допомогу.



Джерело: https://kh-consumer.gov.ua

Татьяна

16 лютого 2023, 22:06

Выплаты нет ни за один месяц отопительного сезона

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися