Комунальні підприємства Харкова отримують фінансову допомогу: деталі

Ігор Терехов зазначив, що комунальні підприємства міста не мають боргів по заробітній платі та забезпечені певним резервом матеріалів

Комунальні підприємства Харкова отримують дотації. Про це розповів Харківській міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону, повідомляють "Коментарі. Харків".

Очільник міста зазначив, що комунальні підприємства Харкова отримують дотації з бюджету міської територіальної громади для своєчасного нарахування заробітної плати та виконання необхідних ремонтних робіт.  

За його словами, процент платежів за комунальні послуги зараз становить 40,7%. Порівняно з минулим роком рівень оплати значно скоротився, однак люди повертаються в місто і поступово сплачують послуги теплопостачання, водопостачання, квартплату. Тож, за словами Ігоря Терехова, ситуація трохи вирівнюється. 

Мер повідомив, що комунальні підприємства потребують коштів для ремонту дефектів, які виникають через гідроудари, відключення електропостачання тощо. “Зараз комунальні підприємства не мають боргів по зарплатні та забезпечені певним резервом матеріалів, які вони використовують в аварійних ситуаціях”, - повідомив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ремонтно-аварійні бригади КП "Харківводоканал" отримали 354 бронежилети та 70 плитоносок на суму понад 2 млн грн. У благодійному фонді наголосили, що навіть в умовах війни у квартирах харків'ян є світло, вода і тепло. Надання комунальних послуг можливе завдяки роботі мужніх комунальників. Вони працюють попри загрози та часто з ризиком для власного життя. Своєю чергою колектив КП “Харківводоканал” подякував засновникам фонду та волонтерам Харкова за надану гуманітарну допомогу.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися