У Харкові працівникам комунального підприємства роздають додатковий захист: що трапилося

Комунальники у Харкові працюють попри загрози та часто з ризиком для власного життя

Ремонтно-аварійні бригади КП "Харківводоканал" отримали 354 бронежилети та 70 плитоносок на суму понад 2 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На підприємстві розповіли, що  захисне обмундирування комунальникам передала БО “Благодійний фонд Кутс Протектс Юкрейніанс” за сприяння Координаційної ради волонтерів при Харківській міській раді та волонтерської організації “Вільний Харків”.

У благодійному фонді наголосили, що навіть в умовах війни у квартирах харків'ян є світло, вода і тепло. Надання комунальних послуг можливе завдяки роботі мужніх комунальників. Вони працюють попри загрози та часто з ризиком для власного життя. “Сподіваємося, що це обмундирування убезпечить роботу харківських комунальників та захистить їхні життя”, - зазначили у благодійному фонді. 

Своєю чергою колектив КП “Харківводоканал” подякував засновникам фонду та волонтерам Харкова за надану гуманітарну допомогу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що протягом минулих вихідних, попри чергову ворожу ракетну атаку, бригади аварійно-відновлювальних робіт комплексу “Харківводопостачання” ліквідували 23 пошкодження на ділянках трубопроводів. Зокрема в Індустріальному районі ремонтники оперативно ліквідували аварії на магістралях на вул. Великій Кільцевій (діаметр 300 мм), пр. Героїв Харкова та вул. Роганській (діаметр 100 мм). Щоб не відключати городян від водопостачання напередодні ремонтних заходів працівники чітко скоординували план дій, а також запаслися необхідною спецтехнікою та матеріалами. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися