Які підприємства сфери побутових послуг відновили роботу в Харкові

Деякі підприємства побутового обслуговування населення не припиняли роботу від початку повномасштабної російської агресії

У Харкові станом на січень працює близько 55% від довоєнної кількості підприємств сфери сервісу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку розповіли, у місті поступово відновлюється робота підприємств побутового обслуговування населення. Більша частина з них - перукарні, ремонтні майстерні, хімчистки, автомайстерні.   

При цьому деякі підприємства не зупиняли свою роботу з початку активних бойових дій. Послуги населенню надавали в хімчистці-пральні в Слобідському районі. Тут також безплатно прали білизну для військового шпиталю. Працювали й деякі перукарні, які знаходилися у підвальних приміщеннях. “Зараз, враховуючи поступове повернення майстрів індустрії краси з-за кордону та західних областей України, спостерігається подальше стрімке відкриття перукарень та салонів”, - зазначили у департаменті.  

Містяни можуть також отримати послуги з:

  • ремонту речей особистого вжитку, побутової та комп’ютерної техніки,

  • прання та чистки білизни,

  • ремонту автомобілів. 

Відновили діяльність лазні, автомийки тощо.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові тривають роботи з поступового відновлення та часткової відбудови зруйнованих територій торговельних майданчиків. У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку розповіли, що з початку активних бойових дій у Харкові було пошкоджено 18 ринків, 14 з яких вже відновили діяльність. Станом на 20 січня відновили роботу 45 з 53 ринків та торговельних майданчиків. 



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися