У Харківській міськраді ліквідували деякі департаменти та управління: деталі

Замість двох управлінь працюватиме департамент

Рішенням сесії Харківської міської ради до структури виконавчих органів внесли деякі зміни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У міськраді створили Департамент розвитку муніципального менеджменту. Водночас ліквідували: 

  • Управління координації публічних закупівель Департаменту економіки та комунального майна

  • Управління енергоефективності та енергоменеджменту Департаменту з питань забезпечення життєдіяльності міста. 

Новий Департамент розвитку муніципального менеджменту виконуватиме функції у сфері: 

  • здійснення закупівель товарів, робіт i послуг за бюджетні кошти,

  • забезпечення енергозбереження та ефективного використання паливно-енергетичних ресурсів та контрольно-аналітичні функції.

У зв'язку з цим Управління контрольно-аналітичної діяльності Департаменту бюджету і фінансів отримав нову назву - Управління фінансування адміністрацій районів Департаменту бюджету і фінансів.

Крім того, у зв'язку з передачею функцій щодо організації дорожнього руху від  Департаменту інфраструктури до Департаменту будівництва та шляхового господарства також припинили роботу Управління транспортної інфраструктури та організації дорожнього руху Департаменту інфраструктури.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що депутати Харківської міської ради затвердили Дмитра Ісаєва на посаду заступника міського голови з питань стратегічного розвитку міста. Міський голова Ігор Терехов розповів, що серед основних завдань, покладених на нового заступника, - оптимізація тендерних закупівель, проведення аудиту комунальних підприємств та робота з їхніми активами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися