Дітей з Харкова планують відправити на канікули до Польщі

У форумі взяли участь представники понад 60 українських, німецьких, польських та інших громад з ЄС

Представники Харківської міської ради відвідали Польщу та взяли участь у Форумі муніципального партнерства ЄС-України. Захід відбувся 25-27 січня у місті Войновіце. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті міжнародного співробітництва зазначили, що під час заходу пройшла робоча зустріч з представниками муніципалітету міста Познань. Сторони обговорили пріоритетні сфери подальшої співпраці між містами. Польська сторона запропонувала створити спільну робочу групу у складі відповідних фахівців мерії міста Познань та Харківської міської ради для допомоги місту Харкову.

Також на заході обговорили проєкти, які заплановані на поточний рік у сфері спорту, та можливість організації виїзду дітей із Харкова на канікули до міста Познані.

Загалом у форумі взяли участь представники понад 60 українських, німецьких, польських та інших громад з ЄС. Захід провели з метою об'єднання представників різних міст України та ЄС задля розширення мережі партнерств для обміну досвідом, кращими практиками та перспективами співпраці у гуманітарній сфері.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов обговорив з Верховним комісаром ООН у справах біженців Філіппо Гранді результати та перспективи надання гуманітарної допомоги під час повномасштабного вторгнення Росії. ООН продовжить надавати підтримку Україні, а саме: надаватиме грошову та непродовольчу допомогу громадянам, сприятиме відбудові зруйнованого житла,  надаватиме юридичне консультування та психосоціальну підтримку.




Олег

22 лютого 2023, 14:25

https://www.forumkharkova.com/showthread.php/106828-otkrojjte-dlja-sebja-luchshie-kanaly-telegram

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися