Як дізнатися, які об'єкти працюватимуть у Харкові у випадку обстрілів критичної інфраструктури

Містяни можуть скористатися інформацією у чат-боті чи спеціальними буклетами

Жителі Харкова надіслали близько 4 тис. запитів у міський чат-бот “Харків - твій дім”, щоб отримати доступ до інформації, яка допомагає забезпечити базові потреби у випадку обстрілів критичної інфраструктури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У чат-боті створена інтерактивна онлайн карта міста та текстові файли. Їх які можна завантажити на телефон і використовувати інформацію у режимі офлайн. 

Також за підтримки міжнародних партнерів були розповсюджені інформаційні постери і буклети, у яких перелічені об'єкти, що продовжують працювати у випадку вимкнення електропостачання. Такі буклети допоможуть бути поінформованими людям, які не мають доступу до інтернету або не можуть скористатися цифровими пристроями.

Також підприємцям та  суб'єктам споживчого ринку передали наліпки “Працюємо без світла”, щоб харків'яни могли ідентифікувати такі об'єкти. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти Ізюмського району електричних мереж (РЕМ) заживили останню вулицю з тих, які залишалися знеструмленими в м. Ізюм. Начальник Ізюмського РЕМ Віталій Борщ розповів про проблеми, які виникли під час відновлення постачання електроенергії.  За його словами, складність відновлення електропостачання у цій частині міста полягала у рельєфі місцевості та неможливості вести роботи з розмінування через погодні умови. Проблеми виникли на деяких вулицях поблизу гори Крем'янець.

В АТ "Харківобленерго" нагадали, що для більшості споживачів в Ізюмі електропостачання було відновлено ще у жовтні.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися