В одному з найбільш постраждалих міст Харківщини повністю відновили електропостачання

Для більшості споживачів в Ізюмі електропостачання було відновлено ще у жовтні

Спеціалісти Ізюмського району електричних мереж (РЕМ) заживили останню вулицю з тих, які залишалися знеструмленими в м. Ізюм. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго". 

Начальник Ізюмського РЕМ Віталій Борщ розповів про проблеми, які виникли під час відновлення постачання електроенергії.  За його словами, складність відновлення електропостачання у цій частині міста полягала у рельєфі місцевості та неможливості вести роботи з розмінування через погодні умови.

Проблеми виникли на деяких вулицях поблизу гори Крем'янець. “Нам потрібно було дочекатися дозволу саперів, щоб розпочати тут ремонт мережі. Сьогодні, 20 січня, остання знеструмлена вулиця Ізюма буде зі світлом", - зазначив Віталій Борщ.

Також за його словами, на завершальній стадії знаходяться роботи із заживлення сіл Глинське та Забавне, які були знеструмлені з березня.

В АТ "Харківобленерго" нагадали, що для більшості споживачів в Ізюмі електропостачання було відновлено ще у жовтні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що енергопідприємства Харківської області значно пошкоджені, постачання електроенергії продовжать обмежувати. Очільник області Олег Синєгубов розповів, що необхідно застосовувати графіки погодинних відключень. “У нас діє 12 черг і, на жаль, генеруючі підприємства, які забезпечують Харківську область, значно пошкоджені. Тому ці відключення будуть і надалі продовжуватися”, – розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Нагадаємо, що у суботу, 14 січня, ворог завдав 12-ий масований ракетний удар по енергетиці України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися