Де у Харківській області у середу видаватимуть гуманітарну допомогу

Гуманітарну допомогу видаватимуть з 9:00

У смт Борова триває надання гуманітарної допомоги від благодійного фонду ADRA. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

Завтра, 1 лютого 2023 року, продуктові набори зможуть отримати жителі наступних будинків вул.14-й квартал смт Борова:

  • буд. 13;

  • буд. 14;

  • буд. 14-А;

  • буд. 15;

  • буд. 16;

  • буд. 17;

  • буд. 18.

Гуманітарна допомога видаватиметься відповідальним особам з подальшим розподілом між мешканцями за списками.

“За отриманням гуманітарної допомоги відповідальним особам звертатися у ФОК 1 лютого з 09:00”, - наголосили в селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Агенція ООН у справах біженців (UNHCR) передала ковдри та постільні речі у пункти обігріву Харкова. Було надано 6 тис. ковдр та спальних мішків, 180 ліжок та подушок. Також Агенція ООН з КУ “Офіс реформ Харкова” у співпраці з гуманітарною місією “Проліска” розпочали видавати гуманітарну допомогу мешканцям Північної Салтівки, постраждалим під час російської військової агресії. Впродовж двох тижнів 1,8 тис. харків’ян отримають: ковдри, термоси, лампи, гігієнічні набори, обігрівачі,  спальні мішки. У міській раді нагадали, що Агенція ООН системно підтримує Харків. Раніше UNHCR передала місту потужні генератори та будівельні матеріали для проведення ремонтних робіт.

До того ж в Україні діє програма, за умовами якої кожен, хто цього потребує, може безплатно отримати харчові продукти. Щоб отримати допомогу, потрібно зареєструватися на платформі та залишити заявку, обравши з переліку партнерів “АТБ”.




Джерело: https://t.me/borova_gromada
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися