В одній з громад Харківщини роздають допомогу від "Червоного Хреста" (ФОТО)

Також вказану допомогу надають мешканцям сіл Ізюмської громади

Жителі Ізюма отримали металеві печі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. Допомогу у вигляді буржуйок отримали завдяки спільним зусиллями міської влади та товариства “Червоного Хреста” для Ізюмської громади.

Автономні джерела тепла отримали громадяни багатоквартирних будинків, житло яких постраждало під час військової агресії РФ, та ті, у кого відсутнє централізоване опалення. В приватному секторі допомогу отримують ті, у кого встановлене пічне опалення, та люди з інвалідністю.

Щоб отримати піч мешканцям багатоквартирних будинків потрібно звертатися до старшого по будинку. У приватному секторі заявку на отримання печі  збирають  відповідальні особи за надання гуманітарної допомоги. Вони  формують списки потреб для замовлення металевих печей.

Також вказану допомогу надають мешканцям сіл Ізюмської громади. Жителі сіл повинні власноруч написати заяву та передати її спеціалістам Управління соціального захисту населення для формування загального списку “Червоного Хреста”.

Наразі фонд “Червоний Хрест” видав 219 буржуйок. Проводиться робота по формуванню списку потреб буржуйок для громадян вразливих верств населення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Харкова продовжують надавати допомогу у вигляді безплатного гарячого харчування. За два місяця роботи пунктів видачі гарячого харчування харків'яни отримали понад 1 млн 300 тис. порцій. У Департаменті освіти розповіли, що під час підготовчої роботи планувалося охопити гарячим харчуванням понад 15 тис. осіб, а зараз кухарі щодня готують 28-29 тис. порцій. У департаменті повідомили, що кількість людей, які отримують гарячі обіди, зростає.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися