В одній з громад Харківщини відключили опалення та воду: причини

Водо- та теплопостачання припинять через проведення ремонтних робіт

В Ізюмі тимчасово припинили водо- та теплопостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

Централізованого водопостачання буде відсутнє 7 лютого з 9:00 до 17:00. Причиною вимкнення води є проведення планових ремонтних робіт мереж. Води не буде по всьому місту Ізюм.

“Міська влада закликає ізюмчан поставитися з розумінням до тимчасових незручностей та зробити необхідний запас води”, - звернулися до містян у міській раді.

До того ж у зв’язку з аварійними ремонтними роботами мереж централізованого теплопостачання буде відсутнє опалення багатоквартирних будинків по мікрорайону ІЗОС міста Ізюм.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові у перший день лютого працівники КП "Харківські теплові мережі" опрацювали понад 300 заявок містян питань центрального опалення та гарячої води. Загалом з початку року було закрито понад 20 тис. заявок і 96 тис. з початку опалювального сезону. На підприємстві зазначили, що цей опалювальний сезон, без перебільшення, став унікальним. Колективу "ХТМ” довелося здійснити шість пусків опалення, не враховуючи локальних перезавантажень системи через віялові відключення електрики.  У компанії розповіли, що зменшити вплив гідравлічних ударів на систему допомагають генератори великої потужності. Обладнання встановлене на котельнях, реконструйованих за проєктом Світового Банку. 

При цьому особливої уваги потребують застарілі мережі. Стан мереж постійно контролюють і оперативно локалізують та усувають можливі дефекти. А на самому підприємстві існує внутрішній контроль за виїздами аварійних бригад.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися