Де та як безплатно годують харків'ян (ФОТО)

У Харкові кухарі щодня готують 28-29 тис. порцій гарячих обідів

У Харкові продовжують працювати пункти видачі гарячого харчування. Щодня тисячі харків'ян безплатно отримують обіди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Продовжують свою гуманітарну роботу пункти гарячого харчування, розташовані у трьох житлових масивах Холодногірського району. У районній адміністрації розповіли, що асортимент обідів постійно оновлюється та  урізноманітнюється. Отримати порцію гарячого харчування можна у гімназії №152 та школах №87 та 171. Видача обідів здійснюється щодня з 11:00 до 14:00.

У Салтівському районі щодня отримують гаряче харчування близько 6 тис. жителів.

Продовжують роботу пункти видачі гарячого харчування в Індустріальному районі. Містяни можуть отримати гаряче харчування за адресами: 

 - вул. Шарикова, 46 (школа №75); 

- вул. Зубарєва, 29 (школа №85); 

- вул. Біблика, 55 (школа №104); 

- вул. Велика Кільцева, 12 (школа №168).  

У районній адміністрації розповіли, що потреба у гарячих обідах зростає. Так, якщо на початку видавали  близько 2 тис. порцій на день, то на сьогодні це майже 4 тис. обідів. На випадок вимкнення електроенергії робота в пунктах продовжуватиметься, адже вони забезпечені генераторами, дров’яними пічками та альтернативними плитами.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за два місяця роботи пунктів видачі гарячого харчування харків'яни отримали понад 1 млн 300 тис. порцій. Під час підготовчої роботи планувалося охопити гарячим харчуванням понад 15 тис. осіб, а зараз кухарі щодня готують 28-29 тис. порцій.




Джерело: https://t.me/citykharkivua

Цибулятина Татьяна глава Новобаварского ОПГ

1 квітня 2023, 17:27

"Выдача горячего питания". Такие помои как там выдают, даже свиньи не станут жрать! Но люди не свиньи. В 162 и 152 это пи3дец, а не поварежки. Руки выдернуть мало. Но домой каждая из них прет со столовой по несколько сумок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися