Хто в Харкові продовжує отримувати продуктові набори

Працівникам комунальних підприємств надають допомогу у вигляді продуктових наборів

У Харкові комунальне підприємство “Ритуал” отримало продуктові набори та засоби для фільтрації води. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті по роботі з громадськими об'єднаннями подякували працівникам КП за їхню непросту та важливу роботу у складних воєнних умовах. Допомогу надали з ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова та за сприяння християнської церкви “Спокута”. 

Нагадаємо, що у Харкові продуктові набори отримали працівники КП “Харківські теплові мережі”, КП “Харківводоканал”, КП “Тролейбусне депо №2” та ін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області гуманітарний штаб продовжує забезпечувати допомогою населення регіону. Впродовж минулого тижня передали 37 тонн гуманітарної допомоги жителям деокупованих громад. Жителям громад направили дитячі гігієнічні засоби, а також одяг і харчові продукти. До того ж до Куп'янської, Наталинської, Слобожанської громад направили 4899 продовольчих наборів. Від ООН було відправлено допомогу - 4405 матраців, 4454 ковдри, 3583 подушки та 1 тонну одягу. Ці речі також відправили жителям деокупованих громад.

Також від гуманітарного штабу було направлено Головному управлінню Держказначейства України в Харківській області електрогенератор потужністю 100 кВт. А театр імені Шевченка, Харківська Філармонія, історичний музей імені Сумцова, Харківський академічний драматичний театр, Харківський фаховий вищий коледж мистецтв отримали понад 120 літрів антисептичного засобу.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися