На Харківщині організували безплатний автобусний маршрут

Жителі з віддалених куточків Балаклійської громади абсолютно безплатно зможуть виїжджати до міста Балаклія та сусідніх сіл

Гуманітарна місія “Проліска” за підтримки Гуманітарного Фонду для України (UHF) організувала безплатний соціальний маршрут для мешканців Балаклійської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Жителі з віддалених куточків Балаклійської громади абсолютно безплатно зможуть виїжджати до міста Балаклія та сусідніх сіл.

Графік руху автобуса вказаний на інфографіці.

У Балаклійській міській раді зазначили, що надалі графік руху може змінюватись. Про зміни що буде повідомлятися додатково.

“Дякуємо Гуманітарному Фонду за таку вкрай важливу та необхідну допомогу нашим мешканцям! Разом Переможемо ворога!”, - наголосили у Балаклійській громаді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що уряд Естонії передав Харківській області 11 автобусів Iveco Irisbus Crossway. За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, отримані автобуси уже 7 лютого відправлять в райони області на освітні потреби. За словами очільника області, першочергово транспорт отримають ті громади, які найбільше постраждали від наслідків російської агресії. “Наразі навчальний процес в регіоні відбувається онлайн, тому автобуси будуть в пригоді у майбутньому, а поки вони використовуватимуться для організаційних заходів”, – розповів Олег Синєгубов.

Перший заступник начальника військової адміністрації Харківського району Володимир Усов розповів, що транспорт, отриманий від міжнародних партнерів, допоможе у відновленні громади, яка постраждала від ворожої агресії. Він повідомив, що район також отримав автобус. Транспорт направлять у Дергачівську громаду, територія якої на 40% була захоплена російськими військовими.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися