У Харкові виникли проблеми з водопостачанням: воду даватимуть за графіком

До деяких будинків воду підвозитимуть автоцистернами

У Харкові у зв'язку з відсутністю подачі електроенергії на насосну станцію подача води до частини будинків утруднена або здійснюється на зниженому тиску. Вказана станція забезпечує водопостачання житлових масивів Рогань та Горизонт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

На підприємстві повідомили, що ситуація під контролем, спеціалісти виробничих служб вживають необхідні дії, щоб відновити водопостачання на водопровідних спорудах у цьому районі.

Більшість споживачів отримує послугу. А для мешканців багатоповерхових будинків, де вода тимчасово відсутня, видозмінено графік подачі води на верхні поверхи:

- з 7:00 – 12:00; з 17:00 – 22:00.

Підвезення води здійснюватимуть автоцистернами КП “Харківводоканал” за адресами:

- вулиця Луї Пастера, 57;

- вулиця Шарікова, 44-а.

“Шановні харків'яни, звертаємо увагу на те, що при відключенні електроенергії можливі обмеження та припинення водопостачання. Тому ще раз переконливо нагадуємо про необхідність завжди мати запас води на випадок виникнення екстрених ситуацій”, - звернулися до містян у КП “Харківводоканал”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у 2022 році спеціалісти служби експлуатації КП “Харківводоканал” відремонтували 2 тис. водорозбірних колонок, що розташовані переважно у приватному секторі. Начальник виробничого відділу КП “Харківводоканал” Світлана Романенко зазначила, що для деяких містян, особливо тих, хто проживає у приватному секторі, колонки, залишаються чи не єдиним джерелом водопостачання. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися