Що відбувається на дорогах у Харківській області

Проїзд державними дорогами – забезпечено

Вночі з 11 на 12 лютого близько 01:00 год зайшов циклон у вигляді снігу з північно-західної частини Харківської області. Циклон поступово поширився на центральну частину області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг у Харківській області.

На ранок 12 лютого хмарно, спостерігаються опади у вигляді слабкого снігу в центральній частині області. Температура вдень коливатиметься від -4 до 0.

Щоб забезпечити проїзд дорогами державного значення, було залучено 84 одиниці спецтехніки, та було використано 567 куб. м піщано-сольової суміші. Продовжуються роботи з оброблення протиожеледними матеріалами доріг державного значення.

“Шановні водії! Дорожня служба працює цілодобово. Просимо неухильно дотримуватися правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтесь пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції під час руху”, - звернулися у службі до жителів Харківської області.

Також  громадянам нагадали, що для звернень дія єдина цілодобова “гаряча лінія” при Укравтодорі: +38 067 400 60 80.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області відкрили проїзд через ще один зруйнований міст. Було відкрито рух тимчасовим мостом на дорозі державного значення М-03 Київ – Харків  – Довжанський. “Це 18 тимчасовий міст, який дорожники звели в області з моменту деокупації. Всього ж у регіоні внаслідок ведення бойових дій було зруйновано 25 штучних споруд”, - зазначили в САД.

У Службі розповіли, що після розмінування деокупованих території, зруйновані конструкції демонтували та облаштували тимчасовий міст. Загалом на деокупованій частині Харківської області уже розчищено 612 км доріг, ведеться робота над облаштуванням ще трьох тимчасових мостів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися