Де на Харківщині видають гуманітарну допомогу ВПО

Гуманітарну допомогу можуть отримати ВПО та жителі Борової

У вівторок, 14 лютого 2023 року, внутрішньо переміщені особи, які зареєстровані в смт Борова, можуть отримати гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. 

Допомогу видавють з 09:00 у ФОКу. Також жителі населеного пункту можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді гігієнічних наборів від UNISEF. Набори видаватимуться відповідальним представникам вулиць за списками.

Щоб отримати допомогу, потрібно звертатися у ФОК 14 лютого з 09:00 до 16:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський обласний гуманітарний штаб продовжує роботу з забезпечення допомогою населення регіону. Впродовж минулого тижня, з 6 по 10 лютого, передали понад 4450 продовольчих наборів для жителів деяких громад в Харківській області. Також для мешканців Циркунівської громади передали 4,1 тонни одягу, дитячої гігієни та іграшок. Від ООН 190 комплектів постільної білизни направили до Богодухівського дитячого будинку-інтернату та Богодухівського психоневрологічного інтернату. Одній з військових частин, розташованій у регіоні, передали ще 6,8 тонни харчових продуктів, напоїв, технічних, тактичних та гігієнічних засобів.  У Харківській ОВА нагадали, що до Координаційного гуманітарного штабу можна звернутися з питань евакуації з деокупованих територій. А також можна звернутися з питання надання та отримання гуманітарної допомоги. Для цього потрібно залишити заявку у відповідному розділі на сайті обласного гуманітарного штабу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися