Що відомо про ситуацію на дорогах Харківської області

Водіям порадили під час руху бути пильними та враховувати погодні умови

У Харківській області станом на 14 лютого забезпечено проїзд по державних дорогах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг у Харківській області. 

Щодо погодних умов за добу, то близько опівночі 13 лютого, з північної частини області зайшов циклон у вигляді мокрого снігу різної інтенсивності, який став розповсюджуватись по всій території області. На ранок 14 лютого хмарно, подекуди спостерігається мокрий сніг.

“У роботі над забезпеченням проїзду по дорогах державного значення було залучено понад 130 одиниць спецтехніки та використано 1442 куб.м піщано-сольової суміші. Продовжуються роботи з оброблення протиожеледними матеріалами доріг державного значення”, - повідомили в САД.

У службі порадили водіям під час руху бути пильними та враховувати погодні умови. “Зберігайте спокій, дотримуйтесь правил дорожнього руху та дистанції. Дорожня служба працює цілодобово”Є, - наголосили в САД.

Також жителям регіону нагадали, що отримати інформацію про стан проїзду та звернутися по допомогу можна, зателефонувавши до Єдиного контакт-центру Укравтодору за номером +38 067 400 60 80.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в ДП “Дороги Харківщини” 13 лютого попередили, що на дорогах є загроза утворення ожеледиці. “Фахівці постійно слідкують за станом дорожнього покриття та повністю готові для забезпечення проїзду на дорогах місцевого значення”, – зазначили на підприємстві. У разі виникнення ускладнень руху необхідно сповістити диспетчерську службу підрядної організації ДП “Харківський облавтодор”: (057) 336-77-00.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися