У Харкові та області деякі державні лікарні змінили графік роботи: подробиці

Час роботи державних лікарень ветеринарної медицини регіону подовжено

У Харківській області змінили графік роботи державних ветеринарних лікарень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби у Харківській області. 

“Шановні харків’яни та мешканці області! Звертаємо вашу увагу на те, що час роботи державних лікарень ветеринарної медицини регіону подовжено”, - зазначили у Держпродспоживслужбі.

Якщо домашні улюбленці потребують допомоги ветеринарів, то власники можуть звертатися за адресами, вказаними на фото:

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на полицях магазинів можна побачити велику кількість насіння сільськогосподарських культур, які мають високу врожайність, стійкі до хвороб та різних груп гербіцидів. Таке різноманіття може викликати підозру, що представлені сорти можуть бути створені на основі генетично модифікованих організмів (ГМО). У службі запевнили, що промислове виробництво та введення в обіг ГМО до їх державної реєстрації на території України заборонено. І станом на лютий 2023 року жодного сорту до Державного реєстру ГМО поки не включено. В Україні застосування ГМО регулюється законом України “Про державну систему біобезпеки при створенні, випробуванні, транспортуванні та використанні генетично модифікованих організмів”. Відповідно до документа використання ГМО у відкритій системі дозволене тільки при наявності методів і методик їх ідентифікації, розроблених за міжнародними стандартами та затверджених в установленому порядку в Україні. Заборонено вивільнення у навколишнє природне середовище ГМО без оцінки впливу на довкілля та до їх державної реєстрації.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися