Що відбувається з водою у Харкові після чергового обстрілу

У Харкові розв'язали проблеми, які виникли з водопостачанням у результаті чергового обстрілу

Робітники КП “Харківводоканал” відновили постачання води у частині будинків житлових масивів “Рогань” та “Горизонт” в Індустріальному районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У середу, 15 лютого, заступник директора з виробництва комплексу “Харківводопостачання” Микола Завада розповів, що під час чергового обстрілу ворог цілеспрямовано зруйнував один з об'єктів енергетичної інфраструктури. У результаті обстрілу без електроживлення залишилася насосна станція, яка подає воду в частину будинків житлових масивів “Рогань”, “Горизонт” та “Сонячний” в Індустріальному районі. 

Микола Завада зазначив, що після зупинки насосів на верхніх поверхах багатоквартирних будинків постачання води було на зниженому тиску або зникло зовсім.

Розв'язати проблему вдалося за рахунок перерозподілу подачі води з сусідніх насосних станцій. Микола Завада повідомив, що подібних ситуацій на об'єктах водопостачання раніше не виникало. 

Однак, за словами спеціалісти, це тимчасове розв'язання проблеми. Буде впроваджена альтернативна програма відновлення подачі електроенергії на станцію - фахівці готують майданчик для встановлення генератора. Загалом, за словами заступника директора з виробництва, проблема вирішена. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові після чергового обстрілу виникли проблеми з водопостачанням. Воду у деякі багатоквартирні будинки давали за графіками. Також підвозили воду до деяких будинків автоцистернами.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися