У Харкові триває бебі-бум: подробиці

З початку війни у Харкові народилася 1771 дитина

У Харкові вже місяць зберігається тенденція зростання рівня народжуваності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, у Харкові за минулий тиждень, з 9 по 15 лютого, народилося 59 дітей. Як повідомили у Департаменті охорони здоров'я, серед новонароджених - 32 хлопчики та 27 дівчаток. А збільшення кількості новонароджених зафіксовано з 19 по 25 січня. Тоді у Харкові народилося 49 дітей. Загалом з початку війни у Харкові народилася 1771 дитина.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що У Харкові 14 лютого відбулося офіційне відкриття першого класу безпеки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.  Клас облаштували в одному із закладів освіти Салтівського району. Його оснастили всім необхідним для вивчення школярами:

  • правил пожежної, мінної безпеки,

  • цивільного захисту,

  • алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій,

  • порядку надання домедичної допомоги.

Враховуючи безпекову ситуацію освітній процес в Харківській області відбувається в онлайн режимі, тому наразі цей клас буде працювати у дистанційному режимі. Начальник Головного управління ДСНС України у Харківській області Олександр Волобуєв зазначив, що за допомогою таких навчальних платформ планують якомога ефективніше навчити дітей основам безпеки життєдіяльності. “Станом на зараз внаслідок бойових дій на Харківщині загинуло вже 74 дитини та 212 отримали поранення і травми. Отже, знання, отримані дітьми у цьому класі, допоможуть їм в майбутньому уникнути трагічних ситуацій”, – зауважив представник ДСНС.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися