У Харківській області відкрили спеціальний автобусний маршрут

Автобусний рух здійснюється щодня, крім суботи та неділі

У Харківській області почав курсувати новий спеціальний автобусний маршрут “Балаклія – Донець”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Автобусний рух здійснюється щодня, крім суботи та неділі. Вартість проїзду “Балаклія – Донець” – 55 грн.

Графік руху спеціального автобусного маршруту вказаний на фото. 

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що уряд Естонії передав Харківській області 11 автобусів Iveco Irisbus Crossway. За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, отримані автобуси уже 7 лютого відправлять в райони області на освітні потреби. За словами очільника області, першочергово транспорт отримають ті громади, які найбільше постраждали від наслідків російської агресії. “Наразі навчальний процес в регіоні відбувається онлайн, тому автобуси будуть в пригоді у майбутньому, а поки вони використовуватимуться для організаційних заходів”, – розповів Олег Синєгубов.

Перший заступник начальника військової адміністрації Харківського району Володимир Усов розповів, що транспорт, отриманий від міжнародних партнерів, допоможе у відновленні громади, яка постраждала від ворожої агресії. Він повідомив, що район також отримав автобус. Транспорт направлять у Дергачівську громаду, територія якої на 40% була захоплена російськими військовими.

Володимир Усов розповів, що ЗСУ повністю звільнили населені пункти, але окупанти, відступаючи, знищили майже увесь транспорт. Тож отриманий автобус стане в пригоді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися