У Харкові перевірили укриття: подробиці

За результатами перевірок балансоутримувачам надали рекомендації щодо приведення захисних споруд в стан готовності

Рятувальники відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по Індустріальному району Харківської міської територіальної громади оглянули найпростіші укриття у лікувальних закладах району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

Під час обстеження укриттів, фахівці ДСНС перевіряли справність систем вентиляції, водопостачання, аварійних виходів, освітлення та забезпечення первинними засобами пожежогасіння.

За результатами перевірок балансоутримувачам надали рекомендації щодо приведення захисних споруд в стан готовності. Також рятівники наголосили на необхідності дотримуватися правил безпеки під час сигналу "Повітряна тривога" та алгоритму дій при виявленні підозрілих та вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що рятувальники Відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по Новобаварському району Харківської міської територіальної громади провели профілактичний рейд серед мешканців житлового масиву Баварія. Мета рейду - запобігти виникненню пожеж та інших надзвичайних ситуацій в період опалювального сезону.

Спеціалісти ДСНС провели профілактичні бесіди з громадянами у гуртожитках та на вулицях, вручили плакати та листівки з правилами безпеки. Фахівці нагадали містянам правила пожежної безпеки у побуті, розповіли, що робити у разі виникнення пожеж, надзвичайних ситуацій, у разі виявлення вибухонебезпечних предметів тощо. Також спеціалісти наголосили на необхідності дотримуватися правил користування приладами опалення, зокрема обігрівачами, пічним, газовим й електричним обладнанням та устаткуванням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися