Ігор Терехов про розробку та реалізацію оновленого Генплану Харкова

Ігор Терехов відзначив важливість планування майбутнього Харкова вже зараз

Міська рада спільно з міжнародними організаціями продовжує працювати над створенням оновленого Генерального плану Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  

Оновлений Генплан буде складатися з архітектурних рішень, просторового розвитку міста та його нової економічної моделі. 

Харківський міський голова Ігор Терехов на засіданні робочих груп UN4Kharkiv та UN4Mykolaiv повідомив, що до розробки Генерального плану міста залучені фахівці Фонду Нормана Фостера, берлінської інжинірингової компанії та місцеві фахівці.  

Ігор Терехов відзначив важливість планування майбутнього Харкова вже зараз. За його словами, чіткі плани допоможуть з пошуком партнерів та інвесторів для подальшої відбудови Харкова. “На сьогодні ми вже маємо попереднє концептуальне бачення розвитку Харкова як міста майбутнього з інноваційними технологіями в усіх сферах життєдіяльності”, - підкреслив мер.  

На засіданні робочих груп у вівторок, 21 лютого, були представлені останні напрацювання UN4Kharkiv та UN4Mykolaiv, а також обговорювалися подальші кроки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській міській раді надали роз'яснення щодо майбутнього ринку “Барабашово”. У міській раді розповіли, що у деяких харківських пабліках з'явилася недостовірна інформація, що ринок “Барабашово” припинить своє існування. На території ринку планують створити науковий парк. Таким чином, ринок “Барабашово” буде перетворений на новий, революційний район змішаного використання. Він буде присвячений просуванню наукових та технологічних інновацій. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися