Як у Харкові та області не переплачувати за світло, спожите у лютому

АТ “Харківобленерго” нагадали, як можна швидко та зручно передати показання лічильників світла

Жителям Харкова та області нагадали про необхідність передавати показання лічильників електроенергії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”.

У компанії зазначили, якщо вчасно не передати дані, платіжки будуть розраховані на основі середньодобового, а не фактичного споживання. “Показання приладів обліку треба надсилати протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця)”, - розповіли в компанії. Тож, інформацію про об'єми використаної електроенергії за лютий необхідно надати у період з 27 лютого до 3 березня включно.

АТ “Харківобленерго” нагадали, як можна швидко та зручно передати показання лічильників світла. Для цього можна скористатися:

  • банером “Передача показів лічильника” на сайті АТ “Харківобленерго”;

  • мобільним додатком “Харенерго”;

  • особистим кабінетом на сайті АТ “Харківобленерго”;    

  • Viber-ботом;

  • Telegram-ботом;

  • кол-центром компанії.

“АТ “Харківобленерго” турбується про власних клієнтів і закликає своєчасно передавати показання та сплачувати за фактично спожиту електроенергію”, - зазначили в компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області в рамках проєкту енергозаощадження обміняли 200 тис. LED-ламп. Обміняти лампи можна “цоколь на цоколь". За словами керівника харківської дирекції "Укрпошти" Юрія Савченка, обмін ламп триватиме приблизно до середини березня - дефіциту ламп немає.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися