Коли жителям Харківської області потрібно передавати показання лічильників газу за лютий

Для споживачів Харківщини поетапно будуть впроваджувати нові сервіси та програмні продукти

Понад 110 тисяч клієнтів АТ “Харківгаз” передали показання своїх газових приладів обліку через сервіси gas.ua. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

В АТ “Харківгаз” звернули увагу споживачів на те, що газорозподільні мережі області повернулись під контроль держави. Жителям Харківщини нагадали, що для усунення можливих технічних недоліків працівники газової служби проводять контрольне зняття показань лічильників по всьому регіону. А зі зверненнями споживачів працюють спеціалісти дільниць та відділень АТ “Харківгаз”.

Також у компанії розповіли, що для споживачів Харківщини поетапно будуть впроваджувати нові сервіси та програмні продукти. Над змінами уже працюють ІТ-спеціалісти підприємства.

У “Харківгазі” зазначили, що традиційно з 1 по 5 число кожного місяця абоненти можуть передати показання лічильників газу через особистий кабінет на сайті, через чат-боти у Viber і Telegram.

У разі виникнення питань споживачі можуть звернутися до Контакт-центру gas.ua за номерами:

  • 066-300-2-888 (Vodafone);

  • 098-300-2-888 (Kyivstar);

  • 093-300-2-888 (Lifecell).

“Ми вдячні кожній родині, яка забезпечує достовірний облік газу та своєчасно сплачує за послуги, попри активні бойові дії на території регіону”, - зазначили у “Харківгазі”. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителям Харківської області розповіли, як правильно оплачувати розподіл газу. Варто зазначити, що особовий рахунок для оплати послуг розподілу газу не змінюється.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися