Чим займаються працівники “ХТМ” в останній день зими (ФОТО)

У Харкові прискорили роботи по усуненню дефектів на внутрішньоквартальних та будинкових мережах

За минулу добу спеціалістам “ХТМ” вдалося ліквідувати 16 дефектів внутрішньоквартальних та будинкових мереж. За минулий тиждень закрили понад 1800 заявок від громадян стосовно централізованого опалення та гарячого водопостачання. За понеділок закрили 264 заявки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. 

У зв'язку з потеплінням та попри атмосферні опади бригади комунального підприємства прискорили роботи по усуненню дефектів на внутрішньоквартальних та будинкових мережах. Також фахівці проводять заміну транзитів та ізоляцію трубопроводів.

На підприємстві розповіли, що завершуються ремонтні роботи на ділянці біля станції метро “Академіка Барабашова”. Наразі триває підготовка до асфальтування. 

“В останній день зими харківські теплоенергетики вже розпочинають підготовку до весняного благоустрою територій і займаються вивезенням великогабаритного сміття на звалища”, - повідомили на підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові у перший день лютого працівники КП "Харківські теплові мережі" опрацювали понад 300 заявок містян питань центрального опалення та гарячої води. Загалом з початку року було закрито понад 20 тис. заявок і 96 тис. з початку опалювального сезону. На підприємстві зазначили, що цей опалювальний сезон, без перебільшення, став унікальним. Колективу "ХТМ” довелося здійснити шість пусків опалення, не враховуючи локальних перезавантажень системи через віялові відключення електрики. У компанії розповіли, що зменшити вплив гідравлічних ударів на систему допомагають генератори великої потужності.



Джерело: https://t.me/teploseti/3929
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися