Про що Харківська ОВА домовляється з великим бізнесом

У ХОВА переконані, що бізнес має повертатися на деокуповані території Харківщини, відновлювати там робочі місця

Влада Харківської області веде переговори з представниками великого бізнесу щодо відновлення діяльності компаній. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

За словами очільника області, підприємці налаштовані відновлювати виробництво в регіоні, якщо дозволятиме ситуація з безпекою. Також разом з Мінекономіки та Мінрегіоном в області напрацьовують план заходів щодо сприяння бізнесу. “Бізнес має повертатися на деокуповані території Харківщини, відновлювати там робочі місця”, - переконаний начальник ХОВА.

Олег Синєгубов повідомив, що тривають підготовчі роботи до відбудови деокупованих територій. “Розробляємо комплексний проєкт щодо відновлення житлового фонду в Ізюмі”, - повідомив начальник ХОВА. За його словами, проєкт передбачає відбудову в місті низки житлових будинків, котельних, лікарень, шкіл та інших інфраструктурних об'єктів.

До того ж в регіоні скоро стартує посівна кампанія. “Через бойові дії та масштабні мінування поки ми розраховуємо засіяти 40% посівних площ”, - повідомив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у вересні-жовтні 2022 року ЗСУ звільнили Харківську область від російських загарбників. Сили оборони України визначили слабкі місця окупантів, місця накопичення їхніх резервів, зруйнували систему логістики та знищили склади боєприпасів. Потім провели потужну наступальну операцію, що завершилася вигнанням окупантів з Харківської області.

У Міністерстві оборони України зазначили, що за кілька тижнів невпинного просування українські захисники ліквідували тисячі окупантів, звільнили сотні населених пунктів, знищили та захопили сотні одиниць ворожої техніки.




Джерело: https://t.me/synegubov/5645
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися